ADMA má nového prezidenta

ADMA má nového prezidenta Foto: ADMA

Asociácia digitálnych marketingových agentúr má od začiatku roka nového prezidenta. Peter Šurín, Strategy Director z agentúry Elite Solutions, na prezidentskom kresle vystriedal Pavla Kubána, ktorý pôsobil na poste prezidenta ADMA od apríla roku 2013.

 

Nového prezidenta si zvolili zástupcovia členských agentúr na valnom zhromaždení v decembri na obdobie 2019 - 2021. "Počas nasledujúcich troch rokov nás čaká veľa práce. Máme rozbehnutú úspešnú súťaž kreatívnych agentúr Digital Pie, formujeme rebríček digitálnych agentúr, rozbiehame nové vzdelávacie aktivity a chystáme aj nové projekty. V digitálnom a agentúrnom prostredí sa hýbem 12 rokov, mám predstavu o nedostatkoch trhu. Budem sa teda snažiť o rozumné využitie síl všetkých agentúr v ADMA, aby sme trh digitálneho marketingu na Slovensku opäť posunuli o niečo vyššie. Cením si dôveru, ktorú som získal od členských agentúr ADMA,” povedal Šurín.

"Veľmi si vážim dlhodobú dôveru členov asociácie a kam sa ADMA za dobu môjho pôsobenia posunula. Každým rokom rastie, rozvíja sa a spolu s ňou aj digitálny trh na Slovensku. Teším sa z voľby nového prezidenta Peťa Šurína, ktorý sa na tento post výborne hodí a držím mu palce pri nových výzvach. Ďakujem za spoluprácu členským agentúram a verím, že ADMA bude v dobrých rukách,” povedal Kubán.

Peter Šurín pôsobí 9 rokov ako Strategy Director v ADMA členskej agentúre Elite Solutions. Počas svojho štúdia IT na FIIT STU sa stal jedným z jej prvých zamestnancov. Začínal ako programátor, no neskôr sa presunul k riadeniu a plánovaniu projektov. Dnes má v agentúre na starosti strategické plánovanie, konzultácie a vedenie kreatívneho tímu, s ktorým produkuje fullservisové kampane pre klientov ako O2, Slovnaft, SHP Group, ZSE a mnohých iných.

ADMA sa v uplynulom roku rozrástla o dve agentúry. Momentálne má ADMA 19 členských agentúr.