SWAN a BENESTRA už žijú spolu

SWAN a BENESTRA už žijú spolu Foto: Swan

Mesiac pred tým, než sa telekomunikační operátori SWAN a BENESTRA stanú jedným subjektom, sa obe spoločnosti nasťahovali do spoločných priestorov.

 

Spolu so sťahovaním došlo k definitívnemu zlúčeniu tímov oboch spoločností.

“Presun zo štyroch pôvodných lokalít, zrealizovaný za ani nie jeden týždeň, je dôkazom toho, že prípravné práce naši ľudia zvládli už ako jeden dobre fungujúci tím. Oddnes môžu všetci kolegovia nového SWANu pracujúci v Bratislave benefitovať z toho, že ostatní členovia oddelení sú im nablízku,” hovorí finančný riaditeľ Michal Kemeník.

Nová spoločnosť, ktorá po zlúčení bude druhým najväčším poskytovateľom telekomunikačných služieb v korporátnom segmente, si za svoje sídlo vybrala modernú budovu Landererova 12 v stále rozmáhajúcej sa štvrti Eurovea City. V budove v novom centre mesta obsadí operátor 2 poschodia.

“Aktuálne najmodernejšia administratívna budova v Bratislave a nové priestory šité na mieru našich potrieb nám dodávajú energiu a elán na úspešné zavŕšenie fúzie. Bez ťažkostí zvládnutá zmena sídla je ďalším hmatateľným dôkazom toho, že sa nám to podarí,” dodáva Kemeník.

Nový subjekt bude od januára vystupovať pod značkou SWAN. Začiatkom roka dôjde aj k definitívne administratívnej zmene sídla na spomínanú adresu Landererova 12.