Súťaž Marketér roka 2018 pozná nominácie

Súťaž Marketér roka 2018 pozná nominácie Foto: Omediach.com

Odborná porota zverejnila mená nominovaných marketingových profesionálov na cenu Marketér roka.


Združenie Ľudia z marketingu, ktoré zastupuje zadávateľov reklamy na Slovensku, už druhý rok organizuje súťaž o Marketéra roka. V štvrtok odborná porota vybrala zo všetkých nominácií 3 marketérov, z ktorých jeden získa ocenenie Marketér roka.

Na shortliste Marketéra roka sa umiestnili:

Juraj Holub - marketingový riaditeľ, Slido
Ľudmila Kolesárová - marketingová manažérka, Dobrý anjel
Anton Molnár - head of marketing, Slovnaft

"Marketér roka vedie marketing značky, ktorá v posledných dvanástich mesiacoch (s prihliadnutím na doterajšiu prácu) jednoznačne excelovala a získala si tak všeobecné uznanie v komunite marketingových profesionálov," píše združenie v tlačovej správe.

Minulý rok získal toto ocenenie Igor Tóth z O2 Slovakia.

Nominácie podávala odborná verejnosť.

Z potvrdených nominácií užšia porota najskôr vybrala TOP 10, z ktorých následne členovia LzM určili troch marketérov na shortlist. Víťaza vyberú členovia LzM a jeho meno bude vyhlásené 30. novembra 2018 počas slávnostného večera vyhlasovania ocenení EFFIE a Agentúry roka.

Občianske združenie Ľudia z marketingu (LzM) má za cieľ vybudovať komunitu expertov a osobností, ktorí úspešne pôsobili či pôsobia ako marketingoví riaditelia, manažéri, komunikační experti a stratégovia u top 200 zadávateľov reklamy, s úmyslom kultivovať prostredie marketingu na Slovensku prostredníctvom zdieľania skúseností, inšpirácie, vzdelávania a nastavovania trhových štandardov.