Orange má nového manažéra korporátnych vzťahov

Orange má nového manažéra korporátnych vzťahov Foto: Orange

 

 

Novým manažérom korporátnych vzťahov spoločnosti Orange Slovensko sa od 1. augusta stal Tomáš Palovský.

 

 

Palovský nastúpil na pozíciu po Petrovi Tóthovi, ktorý začiatkom roku 2017 po 15 rokoch ukončil svoje pôsobenie v Orangei, oznámila spoločnosť v tlačovej správe.

„Jednou z Tomášových hlavných úloh je potvrdenie vnímania Orangeu ako užitočného a starostlivého operátora, ktorý dokáže ucelene vyriešiť komunikačné potreby klientov. Verím, že na pozícii Corporate Affairs Managera zúročí svoje doterajšie skúsenosti z telekomunikačnej, ale aj finančnej oblasti a nadviaže na vysokú kvalitu našej komunikácie s verejnosťou," povedal Miloš Lalka, riaditeľ úseku komunikácie a značky Orangeu.

V Orangei bude mať Palovský na starosti nastavenie celkovej komunikačnej stratégie a vedenie oddelenia, pod ktoré spadá externá komunikácia, interná komunikácia, sociálne médiá a celkovo vzťahy s verejnosťou.

Tomáš Palovský vyštudoval informačnú vedu na Žilinskej univerzite. Začínal v denníku SME na oddelení domáceho spravodajstva, neskôr pôsobil v technologickom magazíne PCSPACE na pozícii editora a zástupcu šéfredaktora, kde bol zároveň zodpovedný za online projekty. Šesť rokov bol hovorcom v  spoločnsoti Slovak Telekom, pričom sa venoval najmä technologickým a biznisovým témam. Naposledy pôsobil v mBank, kde mal na starosti vzťahy s verejnosťou.