Sociálna sieť firiem FOAF.sk a Bratislavský internetový denník BratislavaDen.sk redizajnovali weby. Takto vyzerajú nové grafiky →

Sociálna sieť firiem FOAF.sk a Bratislavský internetový denník BratislavaDen.sk redizajnovali weby. Takto vyzerajú nové grafiky →

Portál foaf.sk je sociálna sieť firiem, ktorá beží od roku 2008. Zviditeľnila sa najmä unikátnymi vizualizáciami.

 Foaf.sk prináša:

  • Prehľadné základné údaje o firme obsahujúce všetky informácie z verejných registrov na jednom mieste.
  • Verejne dostupné údaje o štatutároch a podnikateľoch z verejných registrov.
  • Algoritmus vyhľadávania prepojených osôb.
  • Algoritmus vyhľadávania prepojených firiem.
  • Hospodárske výsledky, aktíva, vlastný kapitál, tržby, zisk, všetko zoradené podľa rokov.
  • Prehľadná vizualizácia historického prehľadu osôb pôsobiacich vo firme.
  • Podania do obchodného vestníka s možnosťou stiahnuť PDF.
  • Nedoplatky z poisťovní s možnosťou exportu.
  • Účtovné závierky zoradené podľa rokov s možnosťou stiahnutia v PDF.
  • Export vašich dát v .xls a následné formátovanie / zoraďovanie podľa vašich predstáv.
  • Verejne dostupné údaje o štatutároch a podnikateľoch z verejných registrov.

Nový dizajn Foaf.sk:www.foaf.sk

Bližšie informácie o foaf.sk vrátane partnerského portálu Podnikam.sk, ktoré cielia na živnostníkov a podnikateľov:

BratislavaDen.sk

Redizajnom prešiel aj Bratislavský internetový denník BratislavaDen.sk, ktorý už sedem rokov prináša aktuálne správy z Bratislavy. Pod portál BratislavaDen.sk spadajú tiež domény mestských častí ako PetrzalkaDen.sk, RuzinovDen.sk a ďalšie, v celkovom počte 18.

K hlavnej Facebook stránke BratislavaDen.sk s 24-tisíc fanúšikmi patrí aj facebooková stránka „Stará Bratislava na fotografiách a obrazoch – BratislavaDen.sk“ s 38-tisíc ľuďmi. Tvoria ju najmä milovníci starej Bratislavy, taktiež aj fanúšikovia histórie hlavného mesta. Web disponuje aj komunitnými skupinami ohľadom sprostredkovania práce s 84-tisíc ľuďmi a realít s 58-tisíc ľuďmi, ktoré sú veľmi aktívne.

BratislavaDen.sk sa mesačnými návštevnosťami na úrovni okolo 250 000 RU, teda reálnych užívateľov, radí k najnavštevovanejším regionálnym portálom v hlavnom meste.

BratislavaDen.sk od nového roka prináša aj celoslovenské spravodajstvo a pripravuje aj spustenie portálu na sprostredkovanie pracovných ponúk, ktorý bude prepojený s najväčšími Facebook skupinami na sprostredkovanie práce v regióne.

Novinkou je aj fakt, že portál beží na serveri od nemeckej spoočnosti, ktorá na prevádzku datacentra využíva energiu z obnoviteľných zdrojov, čím BratislavaDen.sk prispieva k ochrane životného prostredia.


Nový dizajn BratislavaDen.sk: www.bratislavaden.sk

 

Bližšie informácie o BratislavaDen.sk:

BratislavaDen.sk spadá pod skupinu webov iSicommerce. Patrí sem jeden z najnavštevovanejších portálov s obsahom o zdraví od zdravotníkov Zdravoteka.sk so 400-tisíc čitateľmi mesačne a spravodajské ZdravotnickeSpravy.sk. Pre podnikateľov a živnostníkov je určený portál Podnikam.sk, a sociálna sieť a databáza firiem Foaf.sk s dosahom na cca 200-tisíc ľudí mesačne. Regionálne portály BratislavaDen.sk a NitraDen.sk disponujú najväčšími komunitnými stránkami na Facebooku, sumárna návštevnosť webov je približne 350-tisíc ľudí. Do skupiny sa radí aj portál ByvanieHrou.sk.