Web BratislavaDen.sk je už 4 mesiace prvý v regionálnej kategórii, za august mal 250-tisíc čitateľov

Web BratislavaDen.sk je už 4 mesiace prvý v regionálnej kategórii, za august mal 250-tisíc čitateľov

Už sedem rokov prináša bratislavský internetový denník BratislavaDen.sk aktuálne správy. Za ten čas si získal pevné postavenie na internete a sociálnej sieti Facebook. Portál prináša správy, aktuality a zaujímavosti nielen z mesta, ale taktiež z celého Bratislavského kraja.

Pod portál BratislavaDen.sk spadajú tiež domény mestských častí ako PetrzalkaDen.sk, RuzinovDen.sk a ďalšie, v celkovom počte 18.

Posledné 4 mesiace dosiahol web BratislavaDen.sk prvé miesto z hľadiska reálnych užívateľov RU podľa IABmonitor.sk. V priebehu mesiaca august navštívilo web až 250-tisíc čitateľov a ďalší ľudia čítali informácie na facebookových stránkach.

K hlavnej Facebook stránke BratislavaDen.sk s 24-tisíc fanúšikmi prislúchajú aj skupiny ohľadom sprostredkovania práce s 84-tisíc ľuďmi a realít s 58-tisíc ľuďmi, ktoré sú veľmi aktívne.

Perličkou na sociálnych sieťach je facebooková stránka Stará Bratislava na fotografiách a obrazoch – BratislavaDen.sk“ s 38-tisíc ľuďmi. Tvoria ju najmä milovníci starej Bratislavy, taktiež aj fanúšikovia histórie hlavného mesta.

Čitatelia portálu sú v rôznych vekových kategóriách, pričom prevažná väčšina je v zastúpení žien.

BratislavaDen.sk plánuje v dohľadnej dobe kompletný redizajn, vytvorenie videopodcastov a po vzore zahraničných, pôvodne regionálnych spravodajských médií, aj rozšírenie o celoslovenské správy.


Celé PDF BratislavaDen.sk zobrazíte na tejto linke TU

BratislavaDen.sk spadá pod skupinu webov iSicommerce, ktorá má mesačne dosah na viac ako milión ľudí na Slovensku. Patrí sem web s odborným obsahom o zdraví Zdravoteka.sk, spravodajské ZdravotnickeSpravy.sk, web pre podnikateľov a živnostníkov Podnikam.sk, sociálna sieť a databáza firiem Foaf.sk, Byvaniehrou.sk, viacero facebookových komunít a tiež ďalší regionálny web NitraDen.sk.


Celé PDF Zdravoteka.sk zobrazíte na tejto linke TU