Telekom má novú kampaň, kde sú závislí už aj dedko či babka (VIDEO)

Telekom má novú kampaň, kde sú závislí už aj dedko či babka (VIDEO) Reprofoto spot Telekomu

Telekom prichádza s novou kampaňou, v ktorej promuje nové portfólio 17 paušálov, v ktorých je viac dát ako kedykoľvek predtým. Čo táto ponuka spôsobí, ukazuje v novej vtipnej kampani, o kreatívu ktorej sa postarala agentúra MUW Saatchi & Saatchi.

 

„Koronavírus výrazne urýchlil digitalizáciu obyvateľstva. Počas obdobia, keď boli ľudia zavretí doma, ich situácia prakticky donútila fungovať online. Zrazu sme si s rodičmi a starými rodičmi, ktorí predtým odmietali nové technológie, volali cez videohovory a vymieňali si stovky správ na chatoch. Tomuto efektu dopomohol aj Telekom tým, že poskytol svojim klientom nekonečné dáta na 3 mesiace zadarmo. Paradoxne sa tak vďaka korone používanie internetu stalo pre všetky generácie oveľa prirodzenejšie,“ informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Najnovší spot ukazuje nečakaných hrdinov, ktorí prepadli online priestoru. Natáčanie prebiehalo v Prahe, pričom o jeho réžiu sa znova postaral Tomáš Řehořek a produkciu zastrešila Armada Films.

„Tak ako našu generáciu pred rokmi očaril svet internetu, to isté sa v týchto mesiacoch prihodilo mnohým rodičom a starým rodičom. A rovnako ako svojho času my, aj oni to teraz s internetom niekedy trochu preženú a dátujú aj tam, kde by nemuseli. A nám nezostáva nič iné, len si zvyknúť, lebo skôr či neskôr budú online všetci,“ hovorí Jaroslav Vígh, kreatívny riaditeľ MUW Saatchi & Saatchi.

Spot bude okrem televízie nasadený aj online a v rôznych recutoch aj na sociálnych sieťach.

Vizitka kampane

Klient: Slovak Telekom – Petra Novotná, Michal Mrnčo, Michala Zezulová, Ondrej Mikuš
Creative director: Jaroslav Vígh
Copywriter: Ivana Polohová, Jaroslav Vígh
Art director: Veronika Holaňová
Unit director: Tatiana Hrutková
Account manager: Ema Marišová
Strategy planner: Klaudia Linkeschová
Réžia: Tomáš Řehořek
Produkcia: Armada Films
Mediálna agentúra: Wavemaker