Najdostupnejší fixný internet na Slovensku je od Orangeu, mobilný 4G internet je dostupný už pre 95% populácie na Slovensku

Najdostupnejší fixný internet na Slovensku je od Orangeu, mobilný 4G internet je dostupný už pre 95% populácie na Slovensku Foto: Orange

Orange dosiahol ďalší významný míľnik v dostupnosti internetu.

Keďže byť online je v dnešnej dobe nevyhnutnou dôležitosťou, Orange neustále rozširuje svoje pokrytie či už mobilným alebo fixným internetom, nech túto samozrejmosť digitálnej doby sprístupní čo najväčšiemu počtu obyvateľov. Rýchly a spoľahlivý fixný internet od Orangeu je dostupný už takmer pre 1,7 milióna domácností na Slovensku, najmodernejšiu 4G sieť si môže užívať už 95 % populácie Slovenska.  

Orange rozumie, že zákazníci chcú mať všade, kde sa nachádzajú, čo najkvalitnejšie internetové pripojenie, keďže sa vďaka internetu zabávajú, pracujú, komunikujú. Rýchle internetové pripojenie je dnes nevyhnutnosťou nielen v práci, ale aj v každej domácnosti. Prináša nové možnosti pre prácu a štúdium, ktoré sú potrebné pre rozvoj digitálnej ekonomiky. Fixný internet od Orangeu, ci už cez optiku, DSL alebo 4G, už dnes môže využívať takmer 1,7 milióna domácností na Slovensku. Najvýhodnejšie môžu zákazníci využívať jeho výhody, ak sa rozhodnú pre kombináciu služieb v balíku Love, v ktorom môžu navyše získať aj televíziu vo vysokej kvalite s prémiovým športovým obsahom a mobilný paušál.

Rýchly mobilný internet v 4G sieti je dostupný už pre 95 % populácie vo všetkých slovenských mestách a viac než 1 800 obciach, pričom až 18,5 % Slovákov si môže užívať pripojenie 4G+ s rýchlosťou až do 300 Mb/s. Kombinované pripojenie v 3G+4G sieti je dostupné až pre 98,7 % populácie.