4ka navyšuje dáta v zahraničí, prináša smart portál pre zákazníkov

4ka navyšuje dáta v zahraničí, prináša smart portál pre zákazníkov Foto: Swan

Viac dát v Európe, vylepšený zákaznícky portál Moja Zóna a k tomu darček pre všetkých Štvorkárov, ktorí ju aktívne využívajú. To sú ďalšie z noviniek, ktoré pripravil štvrtý operátor vo vianočnom období.

Zákazníkov, ktorí občas cestujú do krajín EHP (okrem členských krajín EÚ je to aj Island, Nórsko a Lichtenštajnsko) poteší navýšenie dát v dátových balíkoch v sieti 4ka a v obľúbenom balíku GIGA. Zmeny sa dotknú všetkých nových aktivácii a automatických obnov kombinácií SLOBODA + dátový balík v sieti 4ka a dátového balíka GIGA.

V SLOBODA 100+, SLOBODA 300+ a SLOBODA NEKONEČNO+ sa objem dát z 0,83 GB mení na 1,11 GB v rámci EHP a v balíku GIGA už budú môcť zákazníci čerpať namiesto 0,56 GB až 0,75 GB dát v celej EÚ, ale tiež na Islande, v Nórsku a v Lichtenštajnsku. Nové objemy dát platné od piatka 14.12. nájdete na: www.4ka.sk/pausaly-sloboda-plus  www.4ka.sk/datove-baliky

Vylepšenia sa dočkala aj Moja zóna, čo je samoobslužný portál zákazníkov 4ky, kde majú pod palcom prehľad o všetkých službách 4ky, ktoré majú aktivované. Na jednom mieste tak skontrolujú svoju spotrebu a môžu robiť všetky obslužné činnosti z pohodliadomova, alebo zo svojho smartfónu.

Moja zóna je teraz prehľadnejšia, medzi najväčšie novinky patrí interaktívna navigácia, ktorá jednoducho prevedie užívateľa cez rôzne nastavenia.

Ako moderný operátor motivuje 4ka zákazníkov k čo najväčšiemu uľahčeniu ich života pomocou technológií. Byť smart je v móde a v 4ke teraz dostane 1GB každý zákazník, ktorý si v čase od 14.12.2018 až do 30.6.2019: - založí alebo už má založené konto v Mojej zóne, a - nastaví alebo už má nastavenú Automatickú platbu za služby, a - v uvedenom období sa služba aspoň raz automaticky obnoví (teda z platobnej karty sa uhradí cena za nový paušál alebo dátový balík).

Zákazník za to dostane až 1GB dát/mesačne v krajinách EHP zadarmo až po dobu 4 mesiacov, podľa počtu aktivovaných a platobnou kartou zaplatených dátových balíkov, a až 1GB dát/mesačne v celej SR ZADARMO až po dobu 4 mesiacov, ak sa v uvedenom období aspoň raz automaticky obnoví dátový paušál SLOBODA DATA, nový paušál TO. alebo hlasový paušál Moja 100vka. Do 30.6.2019 tak môže každý, kto splní tieto podmienky, čerpať tento benefit až štyrikrát a získa tak 4GB dát ako darček od 4ky.




Ako na to?
1. Zaregistrujte sa na www.4ka.sk/moja-zona
2. Uložte si vaše telefónne číslo
3. Bez obáv si uložte vašu platobnú kartu
4. Nastavte si Automatickú platbu platobnou kartou (resp. aktivujete si nami Odporúčané nastavenia)
5. Hotovo!

Každý mesiac sa vám automaticky paušál alebo balík uhradí priamo z platobnej karty a vy tak máte istotu, že služby budete mať vždy aktívne a môžete sa venovať dôležitejším veciam. K tomu dostanete automaticky 1GB dát v celej EÚ alebo SR (podľa typu paušálu) zadarmo, až 4krát. 6. Viac informácii nájdete aj na: www.4ka.sk/data-zadarmo