Kotleba na facebooku vyplakáva, že je COVID-19 pozitívny (VIDEO)

Kotleba na facebooku vyplakáva, že je COVID-19 pozitívny (VIDEO) Reprofoto youtube ĽSNS

Jeden z najväčších šíriteľov dezinformácií a zľahčovania nákazy koronavírusom Marian Kotleba z ĽSNS, sa ochorením COVID-19 nakazil.

 Kotleba patril medzi hlavných kritikov pandemických opatrení a šíriteľom dezinformácií o ochorení, testovaní, očkovaní, rúškach. Tvrdil, že korona neexistuje, že je to projekt na ovládnutie ľudí, alebo že je to druh chrípky, vymyslená pandémia, odmietal nosiť rúško, alebo ho nosil pod nosom či na brade. Do relácie O 5 minút 12 sa dokonca sám nanominoval, aby všetkým ukázal, že on povinnosť nosiť rúško dodržiavať nebude.

Podrobnosti: Kotleba dnes v RTVS nemal sedieť, a to nielen preto, že si nechcel dať rúško

Takto o "vymyslenej pandémii" hovoril Kotleba v lete.

Dnes má pozitívny test a na facebooku odrazu nad týmto "druhom chrípky" vyplakáva.


 

Už 12. októbra sa na súde sťažoval, že sa necíti dobre, že mu stúpa teplota, napriek tomu nasledujúce dva dni šiel do parlamentu, hoci tam môžu ísť len zdraví ľudia bez príznakov ochorenia. Kvôli Kotlebovi musí ísť parlament do izolácie.

"V súvislosti s pozitívnym testom Mariána Kotlebu na Covid 19 sa zajtra ráno o 9:00 bude hlasovať o prerušení schôdze Národnej rady do utorka - 27. októbra (alebo rovnako ak nebude Národná rada uznášania schopná," napísal podpredseda parlamentz Juraj Šeliga. "Odsudzujem to, akým spôsobom Kotleba komunikuje o svojom pozitívnom teste, ako útočí na súd a všetkých okolo seba. Miesto toho, aby sa ospravedlnil všetkým ľuďom za to, že nenosil rúško. Môže sa hanbiť!!!" dodal Šeliga.