Alojz Hlina vynadal redaktorovi Hlavných správ (VIDEO)

Alojz Hlina vynadal redaktorovi Hlavných správ (VIDEO) Reprofoto FB M. Kovačič

Hoci Hlavné správy šíria hoaxy, dezinformácie a proruskú propagandu, mnohí politici nemajú problém odpovedať na ich otázky, ba dokonca s nimi spolupracovať.

Medzi nich určite nepatrí predseda KDH Alojz Hlina, ktorý dnes počas tlačovej besedy nielen odmietol odpovedať na otázku redaktora Hlavných správ, ale aj Hlavným správam verejne vynadal.

„Prepáčte, to, čo stvára tento portál, je neskutočné. Je neskutočné, že si vytvárate vlastnú realitu! Ako keď otrávite kvapkou jedu studňu. Je to, ako keď je krásna studňa, ktorá zásobuje celú osadu v Afrike a príde k nej blázon, ktorý tam dá trošku cyankály a celú ju otrávi. Presne toto vy robíte!" hovoril Hlina zvýšeným hlasom redaktorovi Hlavných správ namiesto odpovede na jeho otázku. "Za to, že existujete, vďačíte demokracii! A vy ju pochovávate. Pochovávate ju tým, čo robíte, ako nastavujete titulky, ako deštruujete, ako manipulujete," dodal.


Na otázky redaktora Hlavných správ odmietol odpovedať aj Miroslav Beblavý. „Ja sa stotožňujem so stanoviskom pána Hlinu,“ povedal Beblavý.

Odporúčame aj: Ľuboš Blaha pripravil s konšpiračným webom knihu statusov

Web Hlavné správy je jedným z hlavných konšpiračných a proruských projektov na Slovensku. Spolupracujú s ním napríklad poslanec Smeru Luboš Blaha, či bývalý policajný prezident Tibor Gašpar.

Na dnešnej tlačovej besede predsedovia strany SPOLU, Progresívne Slovensko, KDH podpísali dohodu o vzájomnej spolupráci.

Táto sekcia vzniká v spolupráci s 365.bank.  Stretli ste sa s hoaxom, dezinformáciami či konšpiráciami? Dajte nám o nich vedieť na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.