Bývalá ministerka kultúry má čudnú záľubu v deformovaní fotiek súčasnej ministerky (FOTO)

Bývalá ministerka kultúry má čudnú záľubu v deformovaní fotiek súčasnej ministerky (FOTO) Zdroj: pôvodná foto z TASR a upravená z Facebooku Ľ. Laššákovej

Bývalá ministerka kultúry za Smer Ľubica Laššáková, ktorá je dnes členkou strany Hlas, pravidelne kritizuje na facebooku súčasnú ministerku kultúry. Na tom by nebolo nič zlé, je to práca opozície, ak by sa s kritikou neznížila k primitívnej deformácii fotiek svojej nástupkyne.

Dnes Laššáková zverejnila na facebooku infografiku s fotkou ministerky kultúry Natálie Milanovej (OĽANO), na ktorej natiahnutím fotky pridala svojej politickej rivalke pár rokov a upravená fotka vyzerá horšie ako tvár na pôvodnej fotke. Nestalo sa to prvýkrát - v prípade Laššákovej je to pri zverejňovaní fotiek súčasnej ministerky taká zvláštna tradícia.

  Status Laššákovej a pôvodná fotka z TASR
Fotky Milanovej sú na facebookovom profile bývalej ministerky takto deformované pravidelne. Buď -sú natiahnuté alebo rozšírené:
Fotka zo statusu Laššákovej a pôvodná fotka z Topky.sk/Ján Zemiar

Laššáková rada zverejňuje aj vlastné fotografie, no takýmto spôsobom upravené jej fotky sme v jej fotodatabáze nenašli.

Laššákovej úprava a pôvodná fotka Milanovej od agentúry TASR

Mohlo by sa zdať, že Laššáková alebo jej admin stránky len "nechtiac" zle orezali fotky. No takto  "nechtiac" je upravená väčšina fotiek Milanovej.

Fotky sú naviac súčasťou dôkladne upravenej infografiky, kde presne sedí logo, citát... len fotka Milanovej je vždy nejako "sfušovaná".

Odporúčame aj: Zem a Vek upravil nos Čaputovej ako na antisemitských karikatúrach

Foto z dielne Laššákovej a pôvodná fotka TASR

Nejdem hodnotiť, či si Laššáková na sociálnych sieťach či bilbordoch retušuje, skrášľuje či inak upravuje svoje vlastné fotky, ale ako bývalá ministerka kultúry a bývalá dlhoročná novinárka vie, že toto sa v slušnej komunikácii - politickej, novinárskej ale aj bežnej medziľudskej - nerobí.