Pellegrini vs. Korčok: Ako o kandidátoch informovali online médiá a ako regionálne? Ilustr. foto: Facebook Peter Pellegrini, Facebook I. Korčok

Pellegrini vs. Korčok: Ako o kandidátoch informovali online médiá a ako regionálne?

Banka Zuno má nového PR manažéra, doterajší už pracuje pre RedBull Foto: Zuno

PR manažérom online banky Zuno pre Slovensko a Českú republiku sa stal Vladimír Michna. Na tejto pozícii nahradí Lukáša Tomisa, ktorý od marca prechádza na pozíciu Head of Communications spoločnosti RedBull.

Vladimír Michna pre Zuno pracuje už dva roky, doposiaľ ako PR expert a tlačový hovorca pre Českú republiku. Teraz bude zabezpečovať externú a internú komunikáciu banky a mediálne zamerané projekty na českom a slovenskom trhu. Je tiež zodpovedný za všetky aktivity v oblasti content marketingu a sociálnych sietí.

Vladimír Michna vyštudoval politológiu a európske štúdie na Univerzite Palackého v Olomouci so stážou na Queen Mary University v Londýne.
Pracoval ako redaktor v ekonomickej redakcii ČTK, v TV Nova alebo ako hlavný editor serveru Novinky.cz. Pôsobil napríklad tiež v agentúre Havas PR Prague, s ktorou získal ocenenie na Českej cene za PR a European Excellence Awards 2013.

Online banka Zuno začala svoju činnosť v roku 2010 na Slovensku, po ktorom nasledovala v polovici roku 2011 Česká republika.