V súvislosti s úmrtím Dušana Grúňa RTVS mení program

V súvislosti s úmrtím Dušana Grúňa RTVS mení program

Dnes vo veku 81 rokov v skorých ranných hodinách zomrel spevák v bratislavskej nemocnici Dušan Grúň. RTVS si pamiatku speváka pripomenie v niekoľkých reláciách.


Cez víkend na facebooku speváka pribudol smutný odkaz: "Priatelia, modlíte sa prosím za mňa, je so mnou zle, lúčim sa s Vami."

Dnes podvečer o 17.55 h RTVS odvysiela na Dvojke diel relácie Anjeli strážni s rozhovorom s Dušanom Grúňom.

"V Rádiu Slovensko si dnes 22. apríla 2024 v prúdovom vysielaní viackrát pripomenú život speváka Dušana Grúňa a zaznejú aj jeho známe piesne. V sobotu 27.4. o 13.05 h bude odvysielaná spomienková relácia Túto hudbu mám rád, v ktorej sa Vlado Franc rozprával s Dušanom Grúňom," píše RTVS.

V Rádiu Regina (na všetkých okruhoch) v piatok 26. apríla o 23.00 h a v repríze v nedeľu 28. apríla o 21.00 h v relácií Na koncert s Reginou – zostrihom z piatich relácií s Dušanom Grúňom, ktoré vznikli v čase jeho sedemdesiatky. V nedeľu 28. apríla o 10.00 h bude odvysielaná repríza relácie Túto hudbu mám rád.

Rádio Regina Západ bude dnes v pondelok 22. apríla o 16.13 h spomínať na Dušana Grúňa v živom vysielaní.

Radio Slovakia International si pamiatku speváka Dušan Grúňa pripomenie vo všetkých jazykoch (slovenčina, angličtina, nemčina, ruština, španielčina a francúzština) a v hudobnej kapitolke aj prostredníctvom jeho piesní.